Tervetuloa uudelle WordPress-sivustollenne Seravon WP-palvelussa. Olemme erittäin iloisia siitä, että olette päättäneet luottaa sivustonne meidän hallintaamme, sekä ottamaan käyttöön ylläpitopalvelumme kattavat ominaisuudet. Nopeuttaaksemme sivuston käyttöönottoa olemme siivonneet asennuksestanne pois koko joukon WordPressin mukana tavallisesti toimitettua esimerkkisisältöä.

Kuinka päästä alkuun

Olkaa hyvät ja tarkistakaa sen henkilön sähköpostilaatikko, jonka merkitsitte tilauksen yhteydessä yhteyshenkilöksi. Sieltä löydätte tarvittavat tunnukset sekä WordPressin hallitaan että SSH/SFTP-yhteyksien muodostamiseen.

Mikäli teillä on jo olemassa oleva sivusto jossain muualla, voitte tutustua sivustojen siirtoa käsitteleviin ohjeisiimme tutustuaksenne lähemmin vaihtoehtoisiin tapoihin siirtää sivustonne palveluumme.

Mikäli olette perustamassa täysin uutta sivustoa, teidän ei tarvitse kuin aloittaa sen rakentaminen. Mikäli aiotte rakentaa sivustoa paikallisessa kehitysympäristössä, suosittelemme tutustumaan projektipohjaamme GitHubissa.

Kysyttävää?

Jos teitä askarruttaa jokin palveluidemme suhteen tai teillä on muuta kysyttävää, ottakaa yhteyttä tai tutustukaa seuraavaan materiaaliin:

  • Tietopankki osoitteessa help.seravo.com, Kun haluat nopean vastauksen sivustoosi liittyvään kysymykseen.
  • Kehittäjädokumentaatio osoitteessa seravo.com/docs, kun etsit asiantuntija-apua WordPress-kehitykseen liittyvissä asioissa.
  • Asiakaspalvelu sähköpostiosoitteessa help@seravo.com, kun haluat keskustella sivustoosi liittyvästä ongelmasta.

Mikäli sinulla on kehitysideoita tämän asennusprosessin suhteen, otamme niitä mielellämme vastaan tämän projektipohjan GitHubissa. Voit toki myös lähettää meille suoraan pull requestin tekemästäsi parannuksesta avoimen lähdekoodin hengessä! 😉